För våra kunder som har hyresfastigheter kan vi, helt eller delvis, ombesörja avisering av hyran till en låg, fast kostnad per avi. Många glömmer att värdesätta sin egen tid. Hur lång tid tar det att skapa avier, lägga dessa på brevlådan eller rent av gå ut med dem och lägga i respektive hyresgästs brevlåda?

Hos oss kan du få en kostnadseffektiv lösning, på den nivån som du själv vill ha.

 

Vi kan även ta hand om avstämning och kravhantering, utifrån vilken service ni vill spegla ut gentemot era kunder. I vissa fall kanske man inte tycker att det känns rätt att ta ut en påminnelseavgift eller att skicka det till inkasso för indrivning, då har vi möjligheten att anpassa oss efter era behov.

 

Medlemsavisering

För föreningar och klubbar kan det vara kostsamt att köpa in ett medlemshanteringsprogram och ofta har man andra sätt att lösa sin interna struktur. Anlita oss för att hantera ert medlemsregister, debiteringar och avstämningar av inbetalningar.

Kontakta oss

Ring oss:

På grund av alla telefonförsäljare har vi valt att inte gå ut med telefonnummer. Men använda gärna "kontakta oss"-sidan, så ringer vi gärna upp.

 

eller starta en konversation med oss genom att använda Facebooks Messenger-app och skanna bilden:

 

 

Vi använder cookies för att identifiera användare som unika men anonyma individer. Det hjälper oss att registrera antalet besökare samt ger oss statistik och information om hur många användare vi har på sidan.