Vi erbjuder våra kunder, så kallad, reskontrahantering. Det innebär att vi kan ta hand om allt ifrån registrering av inkommande leverantörsfakturor och fakturera era kunder åt er till att sköta utbetalningar och registrera inbetalningar. Samtliga tjänster går att kombinera med varandra utifrån vad ni skulle vilja att vi tar hand om åt er.

 

Leverantörsreskontrahantering:

Vi registrerar alla leverantörsfakturor åt er samt prickar av utbetalningar i efterhand mot bankkontoutdraget. Tjänsten ingår i redovisningstjänsten.

Vid utökad tjänst kan vi även ta hand om era leverantörsfakturor direkt. Då skannar vi in dem åt er och ni får en enkel fil på mail, där ni har fullständig kontroll på alla inkomna fakturor och kan göra anmärkningar på eventuella fakturor som inte ska betalas eller där något misstämmer. Efter att ni har godkänt leverantörsfakturorna lägger vi in dem i systemet. Inga fakturor som försvinner, inget krångel och framförallt inga förseningsavgifter på fakturor som inte betalades i tid.

 

Betalningsuppdrag:

Vi lägger upp särskilda betalningsfiler på till er bank, som ni sedan enkelt kan matcha mot översända dokument på mottagna filer. Inga pengar kan lämna banken utan att Ni aktivt har godkänt betalningsuppdraget på banken. Slipp skriva in OCR-nummer och leta efter bankgironummer. Risken för bluffakturor minskar också, då vi aktivt blir medvetna om nya leverantörer eller bankgironummer som inte stämmer mot tidigare fakturor.

 

Kundreskontrahantering

Ni lämnar in ordrar, tidunderlag eller andra underlag som visar vad ni vill fakturera. Vi skapar fakturorna åt Er och skickar dem med posten.

 

Betalningsbevakning

Vi följer upp alla fakturor mot deras betalningstider och kontrollerar att betalning har kommit in. Vi kan också erbjuda krav- och inkassohantering. Detta oavsett om ni vill att vi sköter det åt er så snabbt som möjligt eller att ni vill ha möjligheten att bestämma vilka som ska ha påminnelser eller bara räntekrav på nästa faktura. I alla delar kan ni vara helt delaktiga i alla beslut eller bara få det löst.

Vi använder cookies för att identifiera användare som unika men anonyma individer. Det hjälper oss att registrera antalet besökare samt ger oss statistik och information om hur många användare vi har på sidan.